Wie zijn wij?

De naam zegt voldoende. Behalve voor reparatie aan uw gsm of tablet kunt u hier ook terecht voor tweedehandse producten, beltegoeden en diverse accessoires voor de smartphone en/of tablet. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets – van nieuw tot oud!

Wat doen wij?

Onze mobiel… onmisbaar anno 2017. We zijn geheel onthand als deze stuk is en willen deze graag weer zo spoedig mogelijk aan de praat hebben. GSM Tablet Reparatie Best biedt dan uitkomst. Wij beschikken over een ruime voorraad onderdelen voor Apple, Huawei, LG, Samsung, Sony enzovoorts. Hierdoor kunnen we snel repareren. Soms lukt het zelfs meteen en kunt u erop wachten. Ondertussen bieden wij u een kopje koffie aan. Klaar terwijl u wacht! Alle reparaties worden vakkundig uitgevoerd met de beste onderdelen en met garantie op het vervangen onderdeel.

Waar vindt u ons?

U vindt ons aan de Kerkstraat 1a in Best, nabij Eindhoven. Terwijl u wacht, zou u zomaar in de verleiding kunnen komen uw huidige smartphone achter te laten en te kiezen voor een nieuwe model dat in de vitrine naar u lonkt, voor een vriendelijke prijs. Denk aan een model als de iPhone 7 of een Samsung S7 Edge. En wat dacht u van een ‘nieuw’ tweedehandsje…? Voordelige gerepareerde (refurbished) smartphones vindt u namelijk ook te kust en te keur bij GSM Tablet Reparatie Best. Natuurlijk kunt u ook graag wachten op uw oude, vertrouwde toestel en als u dat liever oppimpt: bij GSM Tablet Reparatie Best heeft u keuze uit veel accessoires voor de smartphone en/of tablet.