Gebruikte toestel?

Wil je een leuk toestel, maar is een nieuwe te duur? Kijk dan eens naar deze lijst.

De gebruikte en gereviseerde toestellen bij GSM Tablet Reparatie Best, zijn volgens de strengste normen gecontroleerd en getest en waar nodig gerepareerd en 100% in werkende conditie. 
De toestellen zijn allemaal SIM-Lock vrij. 
Bij ons in de winkel kun je zien in welke staat het toestel is. Dit kan varieren van gebruikt tot refurbished.

iphone 5 (0) iphone 5c iphone 5s iphone se iphone 6 iphone 6+ iphone 7 iphone 7+ iphone 8 iphone 8+ iphone x

 

Wat betekent Premium Refurbished?

Een Refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen (inclusief batterij) én de nieuwste software. De Refurbished iPhone  telefoons van GSM Tablet Reparatie Best zijn op meer dan 50 technische aspecten gecontroleerd en zijn voorzien van een nieuwe en altijd krasvrij behuizing.

Wat is het verschil tussen een nieuw en Refurbished?

Het verschil tussen een iPhone Refurbished telefoon van GSM Tablet Reparatie Best en een nieuwe iPhone is  hierdoor niet onderscheidbaar. Daarnaast krijg je ook nog eens de originele accessoires bijgeleverd. 

Waarom de iPhone Refurbished kopen bij GSM Tablet Reparatie Best?
 

Andere bedrijven kunnen echter op een andere manier werken, waardoor er wel krassen en beschadigingen op de telefoon zichtbaar zijn. Ook krijg je namaak (copy) accessoires waardoor dit veel problemen kan opleveren met zowel je batterijduur en de laadconnector. De Refurbished telefoons bij GSM Tablet Reparatie Best worden altijd 100% vrij van gebruikerssporen mét de originele laad-accessoires geleverd. Dit onderscheidt onze refurbished telefoons met die van andere aanbieders!

 

 

De iPhone met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone bij GSM Tablet Reparatie Best te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Altijd de beste prijs met de GSM Tablet Reparatie Best prijsgarantie!

Bij GSM Tablet Reparatie Best weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom hebben we de GSM Tablet Reparatie Best Prijsgarantie. Als je een product vindt die goedkoper is dan bij GSM Tablet Reparatie Best mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een korting!